NEDERLAND €284,591

WERELDWIJD is er £1,020,102

gedoneerd om MS de wereld uit te helpen

Nederland 1,539 deelnemers

WERELDWIJD ZETTEN 11,467 DEELNEMERS

STAPPEN VOOR MS-ONDERZOEK

Meld je vandaag nog aan voor The May 50K!

In Nederland leven circa 25.000 mensen met MS, wereldwijd wordt dit aantal geschat op 2,8 miljoen. Stichting MS Research zet zich samen met de Internationale MS Federatie (MSIF) in om MS achter ons te laten. Help je mee?

Ren of wandel in totaal 50 kilometer in de maand mei. Zoek supporters en zet zo grote stappen voor MS-onderzoek. Je kunt alleen meedoen, maar ook samen met een virtueel team van vrienden, familie of collega's. Waar je ook woont, hoe fit je ook bent, jij bepaalt waar en wanneer je jouw 50 kilometer aflegt. Elke stap die je zet, elke kilometer die je registreert, brengt ons dichterbij het vinden van de oplossing voor MS.

Samen kunnen wij er voor zorgen dat MS ooit verleden tijd wordt! Samen op weg naar een toekomst zonder MS!

HOE WERKT HET

Meld je aan

Meld je aan en loop of ren 50 kilometer in mei.

Deel jouw actie

Laat iedereen weten dat je meedoet. Start met het werven van donaties voor MS-onderzoek.

Klaar voor de start....af

Registreer jouw kilometers en daag jezelf uit in mei.

Nu is het moment

Met de strengere maatregelen om iedereen veilig te houden, is het van vitaal belang dat je gezond blijft. Gelukkig is The May 50K helemaal van nú en dé manier om fit te blijven. Hiermee financier je ook nog eens cruciaal MS-onderzoek en werk je mee aan meer toegang tot behandelingen voor MS-patiënten wereldwijd.

Je kunt overal aan dit virtuele fitness- en fondsenwerving event meedoen. Binnen je eigen omgeving, buurt, dorp of stad. Het is belangrijk dat we samen gezond en fit blijven, stimuleer en inspireer elkaar! Meld je nu aan en help, samen met ons, MS de wereld uit!

Houd gepaste afstand en ren samen!

TOP FONDSENWERVERS

NATIONAAL KLASSEMENT

Kijk wie de leiding neemt om MS achter zich te laten.

Top Acties

Top BEDRIJVENTEAMS

#TheMay50K