Hans Westra

Steun mijn actie zodat we MS voorgoed achter ons kunnen laten!

Hallo allemaal! 

De vader van mijn loopmaatje Martine Luchtenveld, tevens collega bij Westra & Hoekema administratie,  heeft MS en hierdoor ziet ze dagelijks de gevolgen van MS en de onzekerheid die dit met zich meebrengt. Haar vader is gelukkig heel sterk en positief, maar het blijft een verschrikkelijke ziekte! Voor hem en voor alle andere mensen met MS gaan wij de uitdaging aan! 

Wij doen met een team mee met The MAY 50K. In mei gaan we allemaal totaal per teamlid 50 kilometer afleggen (of onze eigen uitdagende afstand) om onze grenzen te verleggen en om geld op te halen voor baanbrekend MS-onderzoek en gelijke toegang tot behandeling van MS.

De kilometers worden bijgehouden met een app en op de speciale pagina geregistreerd. Ook de donaties kunnen daar gevolgd worden.

Er leven 25.000 mensen in Nederland met MS en we hebben jouw hulp nodig voor een MS-vrije wereld.

Als we het samen doen kunnen we veel bereiken! Dankzij de samenwerking van de Internationale MS Federatie en Stichting MS Research komt een MS-vrije wereld dichterbij. Samen kunnen we levens veranderen.

Zou je ons willen sponsoren? Elke bijdrage helpt!

Ontzettend bedankt namens Team Luchtenveld! 

Groetjes Hans Westra

My Updates

Bijna een week later.....

Op zondag 4 april 2021 zijn wij “Team Luchtenveld” gestart om geld in te zamelen voor onderzoek naar MS. Klaas Luchtenveld is onze grote motivatie maar natuurlijk ook alle andere mensen die dagelijks de gevolgen van MS ondervinden.  En wat is het boven verwachting goed gegaan met de donaties. Fantastisch!

De officiële opdracht is 50 km lopen of wandelen in de maand mei. Voor heel veel mensen al een grote uitdaging. Voor mensen met MS alleen maar een droom die vaak niet meer uitkomt.

Omdat ik samen met Martine Luchtenveld al een tijd aan het hardlopen ben wil ik mijn “50 kilometergrens” verhogen en ook met mijzelf een uitdaging aangaan. In overleg met Mirjam Westra en Martine heb ik het volgende dan ook voor mijzelf bedacht: Ik ga de uitdaging aan om in de maand mei 200 kilometer te gaan wandelen of te gaan hardlopen!

Met Mirjam ga ik minimaal 50 kilometer wandelen! Zo trots op haar dat ze dat met me wil doen. Met Martine wil ik minimaal 100 kilometer hardlopen en de overige 50 kilometer zijn door mij nog in te vullen. Uiteraard zolang de gezondheid en de gewrichten het toelaten maar ik heb er vertrouwen in.

Het is de bedoeling om geld in te zamelen voor onderzoek naar MS. Daar hebben we donaties voor nodig. Dat kan uiteraard door een vast bedrag te doneren via de website. Maar…… Het lijkt mij ook ontzettend leuk om een stok achter de deur te hebben om die 200 kilometer te halen. Dus willen jullie geen vast bedrag doneren en mij eerst mijn woorden in daden zien omzetten? Sponsor mij (ons) dan per kilometer!  In dat geval vraag ik jullie mij een bericht te sturen per WhatsApp op 06-38240378 of via een bericht via mijn facebookpagina. Geef door hoeveel je per kilometer wilt sponsoren. Alle gelopen kilometers worden via Strava geregisteeerd en automatisch op mijn pagina geplaatst. Zo is de voortgang ook te volgen. Op 31 mei ontvang je dan een bericht van mij hoeveel je mag doneren 😁

Wij, en alle mensen met MS rekenen op jullie 💪

Thank you to my Sponsors

105

Handelsonderneming Gerard Postma

Hallo Hans en Martine Ik wens jullie heel veel succes toe en dat gaat jullie zeker lukken die 50 kilometer Groetjes Gerard

52.50

Anneke Westra

Goed bezig.veel succes

52.50

Simon En Anja De Roos

Zet m op allemaal

52.50

Anonymous

Maak er een mooie tocht van Hans, goed bezig!

50

Margreta Van Der Meulen

Beloofd is beloofd! Hiel folle sukses!

26.25

Bert Drenth

Succes jullie allemaal

26.25

Ali Drenth

Succes ; Hans, Mirjam, Martine en de rest, zet’m op 💪

26.25

Ronald D

Succes Hans & Mirjam, en de rest!

26.25

Sjoerdsje Stuiver

Goed bezig voor Klaas!!

26.25

Jack En Betty Meester

26.25

Lydia Goudeket

Goed bezig!! Véél SUCC6 met de actie!!!

26.25

Priti Mulder

26.25

Arnold En Mariska Klijnstra

Hans (en Martine), heel veel succes gewenst! Samen staan we sterk!

26.25

Johan Stoker

26.25

Gerben Zijlstra

Veel succes met jullie activitet

26.25

Gerhard Wilts

26.25

C Bergstra

26.25

Bennie En Ingrid

Sterkte en veel liefs

25

Raymond Schouwink

Heel veel suc6!!! Super actie.

25

Margreta Van Der Meulen

Heel veel succes voor dit goede doel!!

15.75

Age Hoekstra

10.50

Lenie Leegstra

10.50

Melissa De Jong

Heel veel succes toppers!!

10.50

Durk&anita

Jonge jonge dit is best genôch Respekt Sukses

10.50

Anonymous

10.50

Tim En Wendy

Wat een leuke en goede actie! Heel veel succes!