Kirstin Heutinck

My Achievements

I'm 100km this month to leave MS behind

Afgelegd

46.00km

My target

100km

Steun mijn actie voor een zonnige toekomst voor alle mensen met MS!


MS raakt jonge mensen in de bloei van hun leven. De ziekte heeft invloed op hoe je ziet, beweegt, voelt, en denkt. MS heb je daarom niet alleen. Wat voor mij en mijn gezin heel normaal is, is voor mensen met MS onzeker. Dankzij onderzoek is de diagnose verbeterd en zijn er medicijnen die achteruitgang remmen. Maar de exacte oorzaak van MS is nog niet bekend en MS is helaas nog niet te genezen. Onderzoek blijft dus hard nodig om oplossingen te vinden voor alle vormen van MS. 


Ik doe mee met The May 50K voor alle families die worden getroffen door deze zenuwslopende ziekte in Nederland en wereldwijd.

Help jij mee? Steun mijn actie of begin er zelf een!

Samen lopen, rennen of rollen we voor een zonnige toekomst voor mensen met MS. 

Dank je!

My Updates

MS is een zenuwslopende ziekte

Multiple sclerose (MS) is een ziekte van het centrale zenuwstelsel (de hersenen en het ruggenmerg) waarbij lichaamsfuncties geheel of gedeeltelijk uitvallen. Soms worden deze functies tijdelijk hersteld, maar vaak ook niet. Mensen met MS ervaren enorme onzekerheid over hoe de dag van morgen eruit zal zien. In Nederland hebben 25.000 mensen MS. Wereldwijd zijn dat er 2,8 miljoen. MS is helaas nog steeds de meest invaliderende ziekte onder jonge mensen.

Met 'The May50k' zamelen we geld in voor een betere toekomst voor mensen met MS. Met jouw bijdrage steun je onderzoek naar de oorzaken van en oplossingen voor MS. En draag je bij aan een betere toegang tot zorg en behandeling voor mensen met MS wereldwijd.  

Thank you to my Sponsors

26.25

Hanneke

Woop woop, goed bezig Kirs!

10.50

Kirstin Heutinck