Saskia Piek

My Achievements

I'm 250km this month to leave MS behind

Afgelegd

270.36km

My target

250km

Steun mijn actie zodat we MS voorgoed achter ons kunnen laten!

Ik doe mee met The MAY 50K. In mei ga ik in totaal 50 kilometer afleggen om mijn grenzen te verleggen en om geld op te halen voor baanbrekend MS-onderzoek en gelijke toegang tot behandeling van MS.

Er leven 25.000 mensen in Nederland met MS en ik heb jouw hulp nodig voor een MS-vrije wereld.

Als we het samen doen kunnen we veel bereiken! Dankzij de samenwerking van de Internationale MS Federatie en Stichting MS Research komt een MS-vrije wereld dichterbij. Samen kunnen we levens veranderen.

Zou je mij willen sponsoren? Elke bijdrage helpt!

Ontzettend bedankt!

My Updates

De eerste week

De eerste week zit er op!! De teller staat op 420 euro en 108 km. Heel wat mooie rondes gelopen de afgelopen week... Maandag een ronde over de heide en langs de Vilt. Dinsdag had ik een rustdag in verband met het weer.. Ik had gedacht dat het mee zou vallen op woensdag maar helaas... Ik was net onderweg toen Cissy appte dat ze wel mee wilde. Dus even gewacht en uiteindelijk bijna 14 km gelopen maar wel zeiknat geregend... 3x... Donderdag was ik een dag bij ons mam, dus daar een mooie ronde gelopen met mam en mijn schoonzus! Erg gezellig ook! 
Vrijdag had ik overdag allerlei druktes dus dat zou al avond worden... Henri wilde niet zo ver maar ik wilde toch ongeveer 10 km doen. Uiteindelijk ging Cissy weer mee en hebben we er ruim 10 gelopen. 
Vandaag ging ik alleen op pad, via St Agatha en Cuijk naar Beers, een kop koffie gekregen bij Berry en door naar Haps. Onderweg begon het wat te spetteren maar het was te doen. Pas het laatste stuk van Haps naar Oeffelt regende het wat harder door.. dat was wel jammer maar alles bij elkaar ongeveer 23 km vandaag... Nu de beentjes omhoog en bankzaken doen.

De eerste kilometers

Wat begon met een berichtje op Facebook, gedeeld in de vriendenapp,de eerste donatie van mijn lieve nicht die zelf strijd tegen MS en het opjutten van Stephan dat hij bij 500 km 50 euro zou sponsoren heeft als gevolg gehad dat we nu beiden lopen voor het goede doel!!! Hij voor de ziekte van Huntington 500 km en ik voor MS 250 km. Wat er toch iets moois kan ontstaan uit een Facebookberichtje en een beetje gekkigheid!!

De eerste kilometers zitten in de benen. Gisteren op de bonnefooi naar Cuijk gelopen. Eenmaal op de maasboulevard bedacht ik dat het wel leuk zou zijn om met de pont richting Mook te gaan en weer eens een nieuwe route te proberen. Wetende dat Henri thuis op de bank zit met de auto voor de deur. Dat was maar goed ook want ik was mijn portemonee vergeten, dus die kwam hij even brengen want de pont kost geld. 50 cent voor voetgangers. Ik liep door het prachtige Limburgse landschap langs de Mokerplas. De zon scheen en het was er supermooi! Eenmaal in Plasmolen was het 12 uur en dus waren de terrassen open. Tijd voor een koud biertje en een soepje voor de lunch! Na een half uurtje rust en meteen een sanitaire stop ging ik weer op pad. De eerste 10 kilometer zaten erop! Het tweede gedeelte was iets minder spectaculair qua uitzicht want in het begin liep ik vooral langs de drukke N271. Bij Milsbeek Google Maps geraadpleegd en zodoende toch een landweg gevonden om te lopen. Bij de laatste paar kilometers was het wel even doorbijten maar uiteindelijk stond er toch bijna 22 kilometer op de teller.

Vandaag een rondje Veerhuis en zo door de Maasheggen richting Beugen. Een tussenstop bij MacDonalds voor koffie want het was wat minder zonnig en ook wat frisser. Ik wilde vandaag niet zo ver als gisteren want een spier in mijn knieholte voelde behoorlijk pijnlijk aan. Gek genoeg had ik daar tijdens het lopen vrij weinig last van. Ik boog dus weer via het ziekenhuis af richting Oeffelt. Bij Monique nog even genoten van een heerlijk en gezellig kopje koffie, en weer door want de lucht betrok. Ik wilde via de Vilt terug wandelen maar er hing een behoorlijk donkere lucht. Dus een iets kortere route genomen en een paar spetters gevangen, maar toch mooi 15,1 km op de teller.

Vanavond na het eten weer uitgerust, Ajax kampioen zien worden, Max gekeken, niks op tv. Dan met manlief nog maar een rondje om gelopen.... Nu moe maar voldaan bankzaken doen!

Dank

Super bedankt allemaal voor de donaties tot nu toe. Het heeft zeker de nodige uitdaging opgeleverd, maar dat is waar we het voor doen!! Ik ga kneiterhard mijn best doen!!

Thank you to my Sponsors

52.50

Rianne Klaassen

Mooi doel Sas, doe je best!!!

50

Pat En Marie

Mooie actie Sas en voor een goed doel. Het heeft in onze vriendengroep wat stevige uitdagingen opgeleverd. Suc6

26.25

Stephan Gieben

Namens fam vd Heuvel succes met de challenge.

26.25

Hans&lydia Klaassen

Veel succes!

26.25

Bianca Van Den Berg

Succes ermee 👍👍🥰

26.25

Stephan Gieben

26.25

Theo En Wanda

Saskia, succes!

21

Pauline

Heel heel veel succes!!!

21

Leni De Bruijn

Succes met deze aktie

21

Jeroen De Bruijn

💪🏻 Succes 💪🏻

15.75

Karen

Toffe actie nicht! Op naar genezing voor ms! ❤️

15.75

Anonymous

Heel veel succes!

15.75

Stephan Van Bergen

10.50

Anonymous

Dag Saskia, Top bezig, succes! Groet Willem

10.50

Ria De Bruijjn

Veel succes. Jij kan dit💪

10.50

Saskia Tilburg

Succes Saskia! Thanks dat je dit doet😊

10.50

Lina Kootstra

Heel veel succes. Maar je kan het

10.50

Marianne Tier

10.50

Jan Pas

10.50

Debbie Blom

8

Anjella Seitzinger

5.25

Cissy Kuijpers

Succes

5.25

Ingrid

Heel veel succes