Studytube

The May 50k (NL)

Studytube schiet in de actie om MS voorgoed achter ons te laten!

Studytube gelooft in 'een leven lang leren'. Vanuit dat uitgangspunt werken we toe naar ons volledig geautomatiseerd en intuïtief learning experience platform; dé plek waar alles voor learning & development samenkomt. 


Als je MS hebt, is 'een leven lang leren' helaas niet mogelijk of enkel voor korte duur. Deze ziekte wordt ook het meest gediagnosticeerd bij mensen in de bloei van hun leven, als ze tussen de 20 en 40 jaar oud zijn. Dat is dus net zo oud als de meeste Studytube medewerkers en dat is wel even schrikken. 

Daarom doen wij mee met The MAY 50K. In mei gaan we allemaal totaal 50 kilometer afleggen om onze grenzen te verleggen en om geld op te halen voor baanbrekend MS-onderzoek en gelijke toegang tot behandeling van MS.

Er leven 25.000 mensen in Nederland met MS en we hebben jouw hulp nodig voor een MS-vrije wereld. Als we het samen doen, kunnen we veel bereiken! Dankzij de samenwerking van de Internationale MS Federatie en Stichting MS Research komt een MS-vrije wereld dichterbij. Samen kunnen we levens veranderen.

Zou je ons willen sponsoren? Elke bijdrage helpt!

Ontzettend bedankt!

Thank you to our Sponsors

26

Regina Block

Our Workplace Staff